Service en onderhoud aan uw cv-ketel

Uw cv-ketel dient goed te worden onderhouden om de werking te garanderen en de levensduur van het toestel te verhogen. De cv-ketel is dag en nacht in bedrijf om uw woning te voorzien van warmte en warm water. Door deze werking onstaat er vuil in de ketel waaroor het rendement daalt. Door uw cv-ketel jaarlijks te voorzien van een onderhoudsbeurt blijft u een hoog rendement behouden wat aanzienlijk zal schelen op de gas- en energierekening. Tevens garandeert het goed onderhouden van uw cv-ketel uw veiligheid.

Energieservice Nijmegen

Wij werken samen met de Energieservice te Nijmegen. Nadat wij de nieuwe cv-ketel bij u hebben geplaatst wordt deze direct bij de Energieservice aangemeld. Deze firma is gespecialiseerd in het onderhouden van cv-ketels van vrijwel alle merken. Indien uw ketel in storing valt zal er direct een monteur van de Energieservice gereed staat om uw cv-ketel te herstellen zodat u direct weer kunt genieten van warmte.

Welke service kunt u verwachten?

Elke 24 maanden komt een monteur uw cv-ketel en verwarmingssysteem controleren en schoonmaken. Zo bent u verzekerd van een optimaal afgesteld en veilige ketel. Mocht er toch een storing optreden dan wordt deze snel opgelost zonder voorrijkosten of uurloon. Afhankelijk van het cv onderhoudscontract betaalt u wel of geen materiaalkosten. 7 dagen per week, 24 uur per dag staat de Energieservice storingsdienst voor u klaar. De monteurs werken verspreid over Brabant en Zuid Gelderland, waardoor de reistijden relatief kort zijn. Klanten zitten dan ook nooit lang zonder verwarming of een kapotte cv-ketel.

Meer informatie over de Energieservice? Bekijk dan direct de website.

tekst

Waarom uw CV vervangen?

Het plaatsen van een nieuwe cv-ketel zorgt ervoor dat uw stookkosten aanzienlijk zullen dalen. Nieuwe cv-ketels zijn voorzien van vernieuwde techniek waardoor deze minder gas en energie zullen gebruiken om uw huis op een aangename temperatuur te krijgen.

Daarnaast zult u genieten van meer warm water comfort door de grote hoeveelheid warmwater per minuut.