meer informatie over centrale verwarming centrale verwarming aanleggen in nijmegen

Centrale verwarming voor uw woning in Nijmegen

U bent op zoek naar een nieuwe centrale verwarming installatie voor uw nieuwe woning in Nijmegen? Welke soorten centrale verwarming kunt u toepassen? Dit zijn vragen waarin u zich goed moet laten adviseren door een erkend installateur. Elke woning is anders en heeft daarbij ook een andere warmtevraag, hoe u deze warmtevraag invult hangt helemaal af van de mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een centrale verwarming installatie gebaseerd op duurzame energie bijvoorbeeld een zonneboiler of warmtepomp. In andere gevallen is het weer alleen mogelijk om voor traditionele gasverwarming te kiezen. Ook in dit laatste geval is het belangrijk een goede keuze te maken.

Uw woning in Nijmegen voorzien van duurzame verwarming

In het algemeen zijn er in de regio Nijmegen veel huizen die in aanmerking komen voor een duurzame verwarming installatie. Een belangrijke factor is bijvoorbeeld de ligging van het dak in verband met de zonnestand en de verwarming van zonnecollectoren. Ook kunt u kiezen voor een duurzame warmtepomp waarmee u de aardwarmte uit de bodem omzet in centrale verwarming voor uw woning. Daarbij kunt u kiezen voor een geothermische warmtepomp, of een hybride warmtepomp. Deze laatste haalt de energie primair uit de bodem of lucht, is er een tekort aan natuurlijke energiebronnen dan zet de cv-ketel is om alsnog te kunnen voldoend aan de gewenste warmtevraag.

Vrijblijvende offerte voor een centrale verwarming installatie

Wilt u zich laten informeren over de mogelijkheden van een centrale verwarminginstallatie? Neemt direct contact ons op! Wij doen er alles aan u zo spoedig mogelijk te voorzien van een passend advies op maat. Ook voor alle overige vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

CV-keuze hulp

Welke CV-ketel heb ik nodig?

tekst

Maak altijd de juiste keuze!

Waarom uw CV vervangen?

Het plaatsen van een nieuwe cv-ketel zorgt ervoor dat uw stookkosten aanzienlijk zullen dalen. Nieuwe cv-ketels zijn voorzien van vernieuwde techniek waardoor deze minder gas en energie zullen gebruiken om uw huis op een aangename temperatuur te krijgen.

Daarnaast zult u genieten van meer warm water comfort door de grote hoeveelheid warmwater per minuut.